0

Η Good As You(th) το 2014!

POSTERARATο 2014 ήταν μία από τις πιο δυναμικές χρονιές για το lgbt κίνημα!

Η Good As You(th) έβαλε και εκείνη το λιθαράκι της, διοργανώνοντας και συμμετέχοντας σε δρώμενα και εκδηλώσεις στην πόλη.

Πιο συγκεκριμένα, οργανώσαμε το Νot Another Straight Fest(6ήμερο φεστιβάλ που έλαβε χώρα σε διάφορους κινηματικούς χώρους της Θεσσαλονίκης)[http://ow.ly/GGRsH], συζήτησηIMG_0554 στο Στέκι μεταναστών για τη ζωή των lgbt ατόμων σε διάφορες χώρες[http://ow.ly/GGSjC], προβολές και συζητήσεις-αυτομορφώσεις.
Ακόμη,συμμετείχαμε στο Auth Unchained[http://ow.ly/GGScF], στα Pride Aθήνας, Θεσσαλονίκης[http://ow.ly/GGS1Y] και Βελιγραδίου[http://ow.ly/GGREa], στο Πανόραμα lgbt ταινιών, στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, σε αντιφασιστικές-αντιρατσιστικές πορείες, συνδιοργάνωσαμε πορεία αντιομοφοβικού/αντιτρανσφοβικού χαρακτήρα στην Πυλαία, καθώς και εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία με αφορμή την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι της Ρωσίας[http://ow.ly/GGSxn], προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε στο Λευκό 1529846_259415050885263_1282195085_oΠύργο πανό αλληλεγγύης στα lgbt άτομα στη Ρωσία[http://ow.ly/GGSEj] και πολλά πολλά άλλα.

Ελπίζουμε το 2015 να είναι ακόμα καλύτερο και να μπορέσουμε να κάνουμε έστω και μικρά πράγματα που θα φέρουν την αλλαγή. Kαλή μας χρονιά λοιπόν δυναμικά, αγωνιστικά και Rainbow LGBT flagακτιβιστικά! 

goodasyouth

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.