0

13 Φεβρουαρίου:Διεθνής ημέρα χρήσης προφυλακτικού

thfΗ Good as you(th) συμμετείχε στην διανομή ενημερωτικού υλικού και προφυλακτικών, που οργάνωσε η Θετική Φωνή με αφορμή την Διεθνή ημέρα χρήσης προφυλακτικού.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Θετικής Φωνής:

»Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή», στο πλαίσιο των συνεχών του παρεμβάσεων τόσο στην κοινότητα, όσο και στον ευρύτερο πληθυσμό, διοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις προώθησης της χρήσης προφυλακτικού με σκοπό την προαγωγή του ασφαλέστερου σεξ και της προφύλαξης από τον HIVκαι τα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά και σε συνεργασία με τους διεθνείς μας εταίρους,διοργανώνουμε την Διεθνή Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 με την υποστήριξη του AIDSHealthcareFoundationκαι υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πατρέων σε 7 συνολικά πόλεις της Ελλάδας.

Οι εκδηλώσεις έχουν την υποστήριξη των οργανώσεων: ΟΛΚΕ, Athens Pride, Lesb Equal, ΛΟΘ, Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, Σύμπραξη για το κοινωνικό φύλο.

Παράλληλα, συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία με το τμήμα Δημοτικών Ιατρείων και Δημόσιας Υγείας και συγκεκριμένα το Γραφείο Υγιών Πόλεων του Δήμου Αθηναίων, με την έναρξη του Προγράμματος Πρόληψης. Από τις 13 Φεβρουαρίου και σε εβδομαδιαία βάση (κάθε Πέμπτη, από 9:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.) εξειδικευμένο προσωπικό του Ath Checkpoint(Κέντρο Πρόληψης για τον HIV) θα παρέχει στο χώρο του 1oυ Δημοτικού Ιατρείου – Καλφοπούλειου Υγειονομικού Κέντρου (Σόλωνος 78) δωρεάν, ανώνυμο, γρήγορο και ανώδυνο τεστ για τον ιό του HIV και συμβουλευτική. Επιπλέον, θα γίνεται και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και προφυλακτικών.»

Φωτογραφίες από τη συμμετοχή της Good as you(th) θα βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.262073473952754.1073741837.144384115721691&type=1

goodasyouth

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.